Advertisement

Main Ad

Crooked house(2017)

 

Crooked house(2017)-Δέκα ύποπτοι για φόνο(2017)

 

   Η ταινία βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Αγκάθα Κρίστι και αφορά την εξιχνίαση της δολοφονίας του Αριστίντ Λεονίντις, ενός έλληνα μεγαλοεπιχειρηματία. Όταν στη νεκροψία του ανακαλυφθεί πως δηλητηριάστηκε, η εγγονή του , Σοφία θα αναθέσει στον ιδιωτικό ντεντέκτιβ Τσάρλς Χέιγουορντ να έρθει στο αρχοντικό τους ώστε να ανακαλύψει τον ένοχο. Ο ντεντέκτιβ σύντομα θα καταλάβει πως η σχέση του Αριστείδη με την οικογένεια του δεν ήταν και τόσο «καλή» και ο καθένας τους είχε κάποιο κίνητρο για να τον δηλητηριάσει.

   Έτσι ο επιθεωρητής θα βρεθεί ανάμεσα σε δέκα υπόπτους και σιγά σιγά θα αρχίσει να ξεσκεπάζει ένα μεγαλοαστικό περιβάλλον απληστίας και ζήλιας. Η ταινία, εκτός από την ενδιαφέρουσα πλοκή της και το διεστραμμένο στοιχείο που την χαρακτηρίζει, μας προσφέρει μία καλοστημένη παραγωγή και υπέροχες ερμηνείες, που την καθιστούν τέλειο αντίγραφο του μυθιστορήματος από το οποίο προέρχεται.


Πρωταγωνιστές:  Glenn Close, Gillian Anderson, Max Irons, Stefanie Martini, Christina Hendricks, Christian McKay, Amanda Abbington, Julian Sands, John Heffernan, Honor Kneafsey, Preston Nyman, Jenny Galloway ,Terence Stamp.







Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Φανταστική υπόθεση ! Επιτέλους μια ταινία μυστηριου με Αγκάθα Κρίστι!!! Απλά τέλεια 👍👍♥️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την έχω δει και άλλες φορές αλλά αλήθεια δεν την χορταινω

    ΑπάντησηΔιαγραφή